Continental seng guide: Find den bedste og billigste continental seng

Continental senge er ofte fantastiske steder at sove, og de er da også blevet mere og mere populære over de seneste år. Der er flere grunde til at continental senge efterhånden er ganske populære her i Danmark. Først og fremmest får du en fantastisk komfort, men derudover får du også et møbel der ser virkelig godt ud i soveværelset.

Du kan se en liste over populære continental senge her

Der er mange fordele ved at vælge en continental seng frem for f.eks. en normal boxmadras seng, men hvis vi hurtigt skal ridse op hvad der egentlig gør dem forskellige, så er det opbygningen af dem. Continental sengen har et ekstra lag, og er altså opbygget af 3 lag. I det nederste lag har du en boxmadras, oven på dette kommer det ekstra lag i form af en springmadras og øverst har du en topmadras. Continental sengene er dermed højere og på mange måder derved også mere indbydende. At der er en ekstra madras gør selvsagt at du får en meget større komfort, og at du derfor ofte vil få en bedre søvn. Mange kan også godt lide at den fornemmelse du har, når du skal op om morgenen mere føles som at stå ud af din seng i stedet for op af den.

I og med at en Continental seng (også skrevet kontinentalseng) har 3 lag, så kan det også være lidt mere kompliceret at købe den rigtige seng. For at få den bedst mulige kvalitet, så kræver det nemlig at alle 3 madrasser lever op til en hvis standard. Noget af det du skal være ekstra opmærksom på er det nederst lag. Ikke fordi det er vigtigere end de andre lag, men mange gange er det her der bliver sparet, og så får du jo ikke det ekstra som en god kontinentalseng ellers skulle give dig.

Find den kontinentalseng som passer dig

Når du har besluttet dig for at din næste seng skal være en kontinentalseng, så skal du til at vælge den rigtige kontinentalseng. Her er det i høj grad typen af madrassen som afgøre om det er den ene seng du skal vælge frem for den anden. Du skal både have valgt hvilken fasthed de to primære madrasser skal have, og så skal du have valg den helt rigtige topmadras. Det er lige så vigtigt at sengen har en ordentlig topmadras, dette også har stor indvirkning på din nattesøvn.

Vælg den rigtige continental seng

En kontinentalseng kan give en fantastisk søvn. Se vores bud på gode billige kontinentalsenge nederst i indlægget.

 

I mange tilfælde vælger vi danskere senge der er alt for bløde. Dette gælder i endnu højere grad, hvis du har været nede og prøve en seng i en forretning. Her bliver vi nemlig snydt til at tro at desto blødere desto bedre. Hvis du skal være i sengen i 10 minutter er det måske rigtigt, men du skal sove i den hele natten, og får dermed ikke den rette støtte og komfort. Overraskende nok, så ender mange derfor med at købe continental seng der passser dem bedre, når de køber den på internettet. Når du vælger fasthed og type af madras, så er der en god tommelfingerregel i forhold til din vægt og hvilken fasthed du skal vælge.

  • Hvis du er under 75 kg, så vil det rette normalt være en seng med pocket fjedre og en medium fasthed.
  • Hvis du har en vægt mellem 75 kg og 95 kg, så er pocket fjedre et godt valg, sammen med en fast fasthed.
  • Er din vægt over 95 kg, så bør du finde en seng med multipocket fjedre og en fast fasthed.

Rigtig mange mennesker vejer mere end 75 kg, og af denne grund er der også stor sandsynlighed for at valget af fast madras er det helt rigtigt. Nede i butikken går det dog ikke sådan, og mange ender derfor med på sigt at skade deres hofter, skuldre og ikke mindst deres ryg, hvilket kan give meget irritation.

Hvis du skal købe en dobbeltseng, og du og din partner har en vidt forskellig vægt, så skal i enten gå efter den faste madras, eller vælger at købe en som har du forskellige fastheder. Dobbeltsenge kan jo godt bestå af to forskellige springmadrasser med forskellig fasthed. Men overordnet er det altså bedre med en lidt fastere seng end det modsatte. Den vigtige madras og kigge på, når vi snakker fasthed på en kontinentalseng er springmadrassen, da det er den øverste madras af de to madrasser med fjedre.

Vælg den rette topmadras til din continental seng

Der finde to gode typer af topmadrasser. Det er henholdsvis Latex og memory skum topmadrasser. Hvis du gerne vil have at din seng føles blød og lækker, så er det memory skum topmadrassen du skal vælge. Latex topmadrassen virker mere fast, men til gengæld har den en anden fordel, som mange vil nyde godt af på en varm sommerdag. Den er nemlig bedre til at komme af med overskydende varme, hvilket vil gøre at du ikke kommer til at svede nær så meget. Samtidig er latex et helt igennem naturligt product, og det er muligt at finde nogle både allergivenlige og miljøvenlige topmadrasser i dette materiale.

Vores bud på billige og virkelig gode continental senge

Det er muligt at købe nogle virkelig gode og billige continental senge online, og vi har fundet 3 kontinentalsenge som vi mener i høj grad er værd at fremhæve. Dette gælder både i forhold til den kvalitet som de har, men også i forhold til den pris vi har fundet dem til. Her vil du helt sikkert kunne finde et sted du kan drømme de bedste og dejligste drømme i de næste 10 år eller mere.

Jupiter No. 1 Continental seng – dansk produceret seng med lækre detaljer

jupiter_no_1-kontinentalsengHer er der en Continental seng i høj kvalitet, god komfort og fint design. Der er i høj grad tænkt over detalerje, og det er både noget som man sagtens kan se på sengen, men endnu vigtigere noget man kan mærke når man vågner veludhvilet efter en god nats søvn. En af de ting som gør det værd at investere lidt mere i denne kontinentalseng frem for endnu billigere continental senge, er at den er inddelt i 5 komfortzoner. Det betyder at du får en mere individuel støtte til de enkelte dele af din krop. Nogle dele af din krop har brug for mere modstand end andre, og dette giver altså lige det ekstra, som f.eks. nakken og hofter bliver glade for. Det er en seng med pocketfjedre, og den kan købes med både medium og fast fasthed. Et virkelig godt valg for næsten alle. Står valget mellem denne seng og en med bonell fjedre, så bør du sandsynligvis vælge denne kontinentalseng.

Webshop hvor du kan købe denne herlige danske continental seng: Bedre Nætter – klik her

Venus No. 1 Continental seng – den mest populære seng hos Bedre Nætter i 2014

venus no1 kontinentalseng 180x200Dette er den måske mest solgte continental seng på nettet. Hos Bedre Nætter er det i hvert fald klart den mest populære type, og det er der flere grunde til. Du får nemlig alt det du får i ovenstående to senge, men derudover er der ekstra god polstring mellem fjedre, hvilket gør at den giver en sublim støtte. Dette er super oplagt valg af seng hvis du f.eks. har en ryg der brokker sig bare en lille smule, men for alle andre vil den også give en fantastisk nattesøvn, som ikke fås bedre selv hvis du køber nogle af de absolut dyreste senge på markedet (dette er selvfølgelig smag og behag, men den kan i hvert fald snildt konkurrere med senge der ellers let kan koste mere end det dobbelte).

Webshop hvor du kan købe denne populære danske continental seng: Bedre Nætter – klik her