Boxmadras guide: Find de bedste boxmadrasser online

Er du udelukkende bruger din seng til at sove i, og vil du gerne have den billigst mulige seng der kan give dig en god søvn, så er det oplagt at købe en boxmadras seng. Hvis du vælger rigtigt, er det nemlig muligt at få en rigtig god seng pr krone du investere.

Se boxmadrasser på tilbud lige her

Der er flere grunde til at boxmadrassen er en så populær en seng i Danmark. En af de disse er at den er opbygget med en god massiv ramme af træ. Dette gør at du faktisk bare mangler et sæt ben for at have et fuldt ud brugbart sted at sove. Det er let at flytte rundt på boxmadrasser, da de har en meget let konstruktion. Dette gør det nemt når du skal gøre rent i soveværelset, og hvis du på et senere tidspunkt vælger at flytte, så kan den let bæres ud i flyttebilen. Prisen på en boxmadras er ofte virkelig god, og hvis du sammenligner med f.eks. en elevationsseng, så er det muligt at få en god boxmadras til 30-50% billigere end hvad du skal give for en elevationsseng. Boxmadrasserne er for dig der gerne vil have en billig seng. Når du vælger hvilken boxmadras du skal købe, skal du dog passe på udelukkende at fokusere på prisen. Der er nogle væsentlige faktorer som skal være dækket ind når man køber seng, og det gælder selvfølgelig også hvis du vælger den billige boxmadras. Læs vores bud på gode boxmadrasser du kan købe online længere nede i vores guide.

tips-til-bedre-søvn-900

Den bedste boxmadras: find den der passer til dig og din krop

Der er stor forskel på kvalitet og pris på senge, og dette gælder også indenfor boxmadrasserne, hvor du sagtens kan finde både dårlige og dyre modeller, men hvor du i den anden ende også kan finde madrasser der er så gode at prisen overrasker positivt. Hvad der er godt for en person er dog ikke nødvendigvis det bedste valg for en anden. Der er nogle forskellige ting du skal tage højde for når du vælger hvilken boxmadras du skal købe. Følgende er hvad du bør undersøge inden du investere i boxmadrassen:

  • Hvilken type af fjedre er der i madrassen: Det vel nok vigtigste i en seng er fjedrene. Dette kan være bonellfjedre, pocketfjedre eller multipocket fjedre. I de rigtig gode boxmadrasser er dog dog ofte en kombination, og vi anbefaler som udgangspunkt at vælge senge som kun har et lag af fjedre. I gamle dage havde sengene kun et lag af bonellfjedre, men i dag ved vi at det altså ikke er godt nok for ryggen og andre vitale dele af kroppen. En god boxmadras vil normalt have 2 lag, hvor det øverste lag allerede er pocket fjedre eller multipocketfjedre.
  • Antallet af fjedre i boxmadrassen: Hvor mange fjedre der er i madrassen kan have en betragtelig betydning for hvor god en komfort du kommer til at få. Hvis du gerne vil have en god fast seng, så er det en god ide at gå efter en boxmadras der har mange fjedre.
  • Undersøg typen af polstring: En god polstring giver ekstra støtte. Rigtig mange boxmadrasser er polstret med skum. Dette giver dig ikke noget ekstra. Hvis du f.eks. har lidt problemer med ryggen er det en meget god ide at kigge efter en boxmadras med latex polstring omkring fjedrene. Dette kunne f.eks. være en seng fra Venus serien, som vi kommer ind på længere nede.
  • Hvor høj en madras er det: Når madrassen er høj, så er der også flere støttende lag af fjedre og polstring. Det er ganske simpelt svært at få dem samme komfort presset ind på 25 cm som det er på 50 cm. Boxmadrasserne bør derfor ikke være alt for tynde.
  • Komfortzoner: rigtig mange boxmadrasser er bare en stor madras med den samme mængde af fjedre osv, over det hele. Det er dog efterhånden blevet ganske normalt at inddele madrasserne i forskellige zoner. På denne måde er det muligt at give en mere individuel støtte til de enkelte dele af kroppen. Nogle steder er du tungere end andre steder, og på samme måde er du nogle steder også mere skrøbelig. Derfor giver det god mening at vælge en seng som har flere forskellige komfortzoner.

Vi anbefaler en af disse to boxmadrasser

Vi har fundet to boxmadrasser online, som helt sikkert vil være en succes at købe. Den første er den absolut billigste løsning du kan finde, og stadig ende med at købe en seng der kan sikre dig en ordentlig nattesøvn, hverenten du skal have en billig enkeltseng eller en billig dobbeltseng. Den anden boxmadras er faktisk også til en ganske god pris, specielt hvis du sammenligner med hvor meget du normalt ellers skal give for en seng i den kvalitet.

Den billige boxmadras seng: Jupiter No. 1 Boxmadrassen

box_relax500_singleHvis du er ude efter en meget billig seng, det kan f.eks. være at du er studerende, men er træt af at ligge på gulvet, så er Jupiter No. 2 boxmadrassen et godt valg. Her får du en ganske udemærket liggekomfort, og du får en madras i to lag, der sikre at du ikke får ondt i ryggen efter et par år. Denne boxmadras seng har pocket fjedre (bedre end andre billige som kun har bonell fjedre) og hele 250 styks af slagsen. Med prisen får du også en topmadras, som gør det til en hel seng. Hvis du er på jagt efter en enkeltseng kan du faktisk få denne løsning til under 4.000 kroner. Noget du ellers kun kan med skodsenge.  Det er anbefalesværdigt at have en topmadras ovenpå boxmadrassenge, da den kan vendes, og du får derfor rigtig meget for dine penge.Jupiter No. 1 er oplagt til dig som forventer høj kvalitet og omfattende støtte i din seng, men som omvendt ikke er villig til at betale end mindre formue.

Du kan købe Jupiter boxmadrassen online lige her. Se den nuværende pris – Klik her

Den mest populære boxmadras seng: Venus No.1 Boxmadrassen

box_venus_no2_singleDenne dansk producerede seng var den mest populære boxmadras solgt hos Bedre Nætter i løbet af 2014, og jeg har en fornemmelse af at dette også blive sådan i 2015. Du har her nemlig en seng i virkelig høj kvalitet på alle leder og kanter. Denne seng er modsat Relax med 5 komfortzoner, der giver dig en god individuel støtte. Blandt andet er fjedrene ved din nakke fastere, da dette område er mere udsat i løbet af natten. Det er muligt at vælge mellem en medium eller en fast fasthed. Hvis du vejer under 80 kilo, bør du som udgangspunkt vælge medium, men hvis du vejer mere, så er det en god ide at vælge den faste model.

Venus serien er senge med ekstra god polstring omkring fjedrene, og det giver som nævnt tidligere en ekstra god støtte. Denne støtte er god at have for alle, men hvis du har bare lidt problemer med ryggen, så ville jeg uden tvivl vælge at købe en Venus No. 1 (eller dennes store bror Venus No. 2), så du sikre at du får en ordentlig support.

Madrassen er placeret i en rigtig stærkt træramme, hvilket også er med til at gøre at du har en god holdbar seng, som kan holde i mange år. Når du vælger at investere i denne boxmadras, så er følger en valgfri topmadras med. Her kan du enten vælge mellem en memory foam eller en latex topmadras. Memory skum er tryk aflastende, og former sig efter din krop baseret på din krops temperatur. Det kan være en virkelig god løsning, men hvis du er en varm person, så ville jeg personligt vælge en latex topmadras. Latex er meget bedre til at komme af med varme, og giver en god fast overflade at sove på.

Du kan købe Venus No. 1 Boxmadrassen online her – Se nuværende pris – Klik her