To virkelig lækre og varme dobbeltdyner du kan købe online
februar 10, 2015  //  By:   //  Dyner  //  No Comment 1142111_25863971

Om vinteren kan det være en fordel at have en virkelig god varm dobbeltdyne. Der er intet mere hyggeligt at ligge sammen med sin partner under sin nye dobbeltdyne. Derfor har vi kigget på to dobbeltdyner som helt sikkert vil være et stort hit i jeres soveværelse!

Se et bredt udvalg af kvalitetsdyner lige her!

For at dobbeltdynen kan holde i mange år, og stadig give den bedste oplevelse, så er det nødvendigt at det er en dyne af høj kvalitet. De to dobbeltdyner som du ser nedenfor, er derfor sprængfyldt med de bedste dun fra gåsedun og moskusdun.

Fantastisk varm dobbeltdyne med moskusdun af den bedste kvalitet

Klodshans dobbeltdyneDen første dyne som vi vil fremhæve er en moskusdyne fra Ringsted Dun ved navn Klodshans. Den er med 90% moskusdun, hvilket er en god høj procentdel (du bør aldrig købe en under 70% og skal helst over 80%, for at være sikker på den bedste kvalitet).

Hvis du køber denne dyne, så vil du helt sikkert gå en dejlig varm tid i møde. Den vil med garanti kunne holde temperaturen oppe, også når det er lidt koldt udenfor. Moskusdynen har en vægt på 1200 gram, og den har en god bæreevne på 11.

Du kan købe Klodshans dobbeltdynen af moskusdun her

Varm luksus dobbeltdyne med 100% gåsedun

den_lille_pige_med_svovlstikkerne varm dobbeltdyneHvis du gerne vil have den absolute luksus til dig og din partner, så er dette den rette dyne for jer. Det er ikke nogen billig dyne, men til gengæld, så får du garanteret svært ved at finde en mere behagelig og varm dyne. Bæreevnen er på hel 12, og dette fordi den udelukkende er lavet med de bedste gåsedun. Det er igen en dyne fra danske Ringsted Dun, som har været garant for kvalitet i efterhånden rigtig mange år. Bolsteret er lavet af bomuldssatin med ekstra soft finish, hvilket gør at den føles ekstra dejlig og blød at have over sig. Dynen kan både vaskes ved 60 grader og tørretumbles, så den let kan holdes ren og behagelig.

Du kan købe Pigen med Svovlstikkerne dobbeltdynen af gåsedun her

About the Author :

Leave a reply