Boxmadras eller Kontinentalseng | Billigste eller mest luksus?
februar 2, 2015  //  By:   //  Senge  //  No Comment boxmadras-kontinentalseng

Hvor skal du sove de næste 10 år? Skal det være i en boxmadras seng eller vælger du den ekstra luksus og køber en kontinentalseng? Her i indlægget kigger vi lidt på fordele og ulemper ved at købe enten en boxmadras eller en kontinentalseng. Nederst i indlægget kan du læse lidt om Venus Serien. Dette var den mest populære seng i 2014, både som Boxmadras og som Kontinentalseng.

Her kan du købe Venus sengene: Se boxmadrasserne herSe kontinentalsengene her

Det er muligt at få gode senge indenfor begge kategorier. Specielt indenfor boxmadrasser er det dog vigtigt at du ikke ender med udelukkende at kigge på pris, for så kan du godt risikere at købe en dårlig seng.

Derfor skal du købe en boxmadras som din næste seng

Boxmadrassen er en rigtig populær type af seng her i Danmark. Den største grund til at den har en sådanne popularitet er nok den massive træramme rundt om madrassen som gør at du faktisk ikke behøver andet end et sæt ben for at have en ganske fornuftig seng. Det betyder også at du her har at gøre med en billig type af seng. Boxmadrasser er lette konstruktioner, og dermed også nemme at flytte rundt på. Det kan være i forbindelse med at du gør rent i soveværelset, eller det kan være i forbindelse med at du f.eks. skal flytte til en anden bolig. Den største grund til at købe en boxmadras frem for en kontinentalseng vil dog for de fleste nok være prisen. Det er ofte muligt at finde en okay seng til 20-30% lavere pris end det en kontinentalseng koster.

Når du vælger at købe en boxmadras, så er det vigtigt at sørge for at du vælger en med to lag af fjedre. Boxmadrassen har kun en madras, og dermed kan du godt ende med at købe en seng der kun giver dig et lag af fjedre. Det er simpelthen ikke godt nok for din krop, og du bør af denne grund undgå de helt billige modeller. Det er som udgangspunkt ikke muligt at finde en ordentlig seng til under 3000 kroner – (vi har fundet en lille undtagelse: Relax boxmadrassen, som lige går an, hvis du har et meget sparsomt budget: Den kan købes her).

Den mest populære boxmadras i 2014 var Venus No. 1 boxmadras, som giver en fantastisk støtte til ryggen

box_venus_no2_180x200

Venus serien byder på fantastiske senge. Her er det en dobbelt boxmadras, som vil få jer til at drømme ekstra gode drømme. Høj dansk kvalitet til en lav pris!

Hvis du vil være sikker på en høj kvalitet til prisen, så er Venus serien et fantastisk bud, hvilket selvfølgelig også er grunden til at det blev en stor salgssucces i 2014. Den er produceret i Hedensted, og du får derfor vaske ægte dansk kvalitet. Venus boxmadrasserne er delt op i 5 zoner, som gør at du får en mere tilpasset støtte end hvad de helt billige boxmadrasser kan give dig. Derudover er der kommet latex polstring mellem fjedrene, hvilket giver en endnu mere tilpasset støtte til kroppen, og en helt igennem fantastisk komfort. Dette er også grunden til at dette er en seng som man roligt kan anbefale til alle, også dem som har lidt problemer med ryggen eller andre dele af kroppen som bliver påvirket meget når vi ligger og sover. Du får her virkelig meget Value-for-Money!

Du kan se priser på Boxmadrasser her – vi anbefaler Venus serien, men der er mange andre gode muligheder

Derfor skal du vælge at købe en Kontinentalseng som din næste seng

Det der gør kontinentalsengen til lidt mere end en boxmadras seng er i grove træk en ekstra madras. Det er de senere år blevet mere og mere populært at investere i en kontinentalseng frem for de måske traditionelle senge. Opbygningen af en kontinentalseng er tre lag, hvor du nederst har en boxmadras, ovenpå denne kommer en springmadras og sidst men ikke mindst er der en topmadras øverst. Dette gør at du får en både visuelt indbydende seng med et flot design, men endnu vigtigere bliver det en meget komfortable form for seng. Når du sover i en kontinentalseng, så får du en følelse af at stå ud af sengen i stedet for at stå op af sengen. Det gør det faktisk meget nemmere at komme op om morgenen.

Når du køber en kontinentalseng, så er det stadig vigtigt at alle lag er af høj kvalitet. Det er stadig vigtigt at det er en god boxmadras, og uden en god springmadras, så giver det ekstra lag ikke meget. Hvis du ikke har så mange penge til en seng, og kun lige akkurat har råd til en Venus Boxmadras, så anbefaler vi denne, men hvis du derimod lige kan finde lidt mere i skuffen, så vil du helt sikkert blive virkelig glad for at investere i en Venus kontinentalseng, for der er virkelig tale om luksus. En luksus som du skal tænke på at du kommer til at mærke til de næste 10 år eller måske endda mere.

Utrolig meget seng for pengen ved køb af en Venus No. 1 kontinentalseng

venus no1 kontinentalseng 180x200

Venus No. 1 kontinentalseng i 180×200 er fantastisk luksus for to personer. Du får utrolig meget for dine penge!

Du får endnu mere god seng ved at købe Venus No. 1 kontinentalseng, men du skal selvfølgelig så også betale for en ekstra madras. I forhold til den høje kvalitet, så er det dog et overraskende lille beløb som du skal give ekstra for at få en Kontinentalseng i stedet for boxmadras modellen. Kontinentalsengene er de foretrukne senge i USA, og der er ingen tvivl om at vi er godt på vej til at opdage hvor gode senge det er her i DK også. Når du køber en seng i Venus serien, så får du samtidig den gode danske kvalitet som vi sætter pris på. Det betyder at du er garanteret et sted at sove med fantastisk komfort de næste 10 år eller mere.

Hvis du har haft en boxmadras før, så vil du føle dig som en konge eller dronning, når du opgradere til kontinentalsengen.

Du kan se priser på kontinentalsenge her – vi anbefaler Venus serien men der er mange andre gode muligheder

About the Author :

Related News

Leave a reply