Billig dobbeltseng online | Find de billigste senge på nettet
februar 1, 2015  //  By:   //  Senge  //  No Comment venus no1 kontinentalseng 180x200

Hvis du er på udkig efter en ny god dobbeltseng, og det er meget vigtigt at prisen er lav, så er du landet det rigtige sted. Her tager vi nemlig et kig på 3 dobbeltsenge som kan give dig en god søvn, men som slet ikke koster så meget. 

Oplagt valg af seng: Kontinentalsengen – Se en liste over billige kontinentalsenge her

Selvom du er på jagt efter den billigst mulige løsning, så er det vigtigt at pointere at du aldrig må gå på kompromis med kvaliteten. Derfor har vi selvfølgelig også kun fundet senge af en rimelig kvalitet her på siden.

De billigste løsninger indenfor gode dobbeltsenge vil uden tvivl være boxmadras løsningerne. Her er det muligt at få helt igennem behagelige dobbeltsenge, hvor du kan få en god nattesøvn hver eneste nat, uden at skulle spille ret mange penge for det. Af denne grund vil vi først kigge på et par boxmadrasser. Hvis du gerne vil have en billig seng, men gerne en lille smule mere luksus, så står valget nok på en kontinentalseng. Vi har fundet en overraskende billig version, hvor du vil ligge som konge og dronning, men ikke behøver en bankkonto som en sådanne.

Super billig: Relax Boxmadras – en fornuftig søvn til næsten ingen penge

box_relax500_singleDette må absolut være den billigste løsning du kan finde nogle steder. Du får en virkelig seng der er billigere, men samtidig også bedre end en lang række af senge. Den har en god liggekomfort og det er selvfølgelig en seng med dobbeltfjedring. Vi anbefaler dig stærkt til at undgå senge med kun et lag af fjedre! Ovenpå boxmadrassen får du en fin latex topmadras med i prisen.

Dette er f.eks. det oplagte valg for studerende som gerne vil have godt med plads at sove på.

Du kan købe denne boxmadras lige her

Super komfort til en lav pris: Jupiter No.  Boxmadras – her får du en dobbeltseng hvor de fleste vil være tilfredse

Jupiter no. 1 boxmadras billigVil du gerne have bare en lille smule ekstra komfort, og sikre din søvnoplevelse så vil vi råde dig til at overveje en jupiter No. 1 boxmadras i stedet for Relax modellen. Det koster ikke en gang 1000 kroner om året at investere i sådan en sag, og Jupiter sengen er modsat Relax inddelt i 5 zoner, hvilket går at alle dele af din krop får en mere individuel støtte, og dermed minimere risikoen for at påvirke din krop negativt om natten.

Det er vigtigt at få en ordentlig nattesøvn, og det vil de fleste helt sikkert kunne få med denne billige boxmadras.

Du kan købe denne boxmadras lige her

Det populære valg af dobbeltseng i 2014: Venus No. 1 Kontinentalseng – luksus for små penge

venus no1 kontinentalseng 180x200Hvis du gerne vil have en rigtig luksus seng, og er bevist over at det vil være stedet hvor du kommer til at sove de næste 10 år, så bør du næsten vælge Venus No. 1 kontinentalseng. Det er en super populær seng, og grunden er som med det meste som er populært, hvor meget du får for pengene. Det er en helt igennem fremragende seng, som sagtens kan måle sig med senge der koster mere end det dobbelte.

En af de ting som gør at dette er et virkelig godt valg for rigtig mange, specielt hvis man har bare de mindste problemer med ryggen, er at den har ekstra latex polstring mellem fjedrene. Det gør at støtte og komfort er helt fantastisk, og alle steder får den modstand som de skal have. Når du så samtidig vælger at købe en dobbelt kontinentalseng så får du flere madrasser som gør det hele mere behageligt at ligge på. Du får altså den luksus som de fleste har fortjent.

En god nattesøvn vil gøre at du får en meget bedre hverdag!

Du kan købe denne kontinentalseng her

About the Author :

Related News

Leave a reply