Lækker dansk boxmadras enkeltseng 90×200: Venus No. 2 boxmadrasser
januar 27, 2015  //  By:   //  Boxmadrasser  //  No Comment box_venus_no2_single
  • Venus No. 2 Boxmadras Sort – 90×200kobknap
  • Lækker Boxmadras inkl. Valgfri Topmadras
  • Dansk-Produceret, Dansk Kvalitet!

Venus No. 2 boxmadrassen er en virkelig lækker seng med masser af støttepunkter der sikre dig den ultimative nattesøvn

Med denne boxmadras er du sikre godt dansk kvalitet. Hvis du er på jagt efter en fornuftig enkeltseng på 90×200, så er dette helt sikkert et rigtig fornuftigt valg. Her vil du hver dag kunne vågne op og føle dig frisk og dejlig udhvilet. Den kan med garanti leve op til alle dine krav hvad angår både design, komfort, funktionalitet og sidst men ikke mindst så er den virkelig holdbar.

Venus No. 2 findes også som Kontinentalseng (du kan købe kontinentalsengen her). Forskellen på de to senge er at der i denne version er sparet en ekstra springmadras. Det betyder først og fremmest at sengen er billigere. Kontinentalssengen har selvfølgelig lidt ekstra komfort, men du får her stadig en virkelig fantastisk seng, da både boxmadras og topmadras er af den absolut bedste slags, så du er sikret super komfort og støtte.

Boxmadrassen er bygget med multipocket fjedre, hvilket gør den til et godt valg hvis du vejer mere end 80 kilo. Den er inddelt i 5 komfortzoner, som sikre dig den helt rigtige støtte til alle dele af din krop. Din nakke får f.eks. lidt ekstra fasthed, og du minimere dermed risikoen for ondt i nakken.

I forhold til rygproblemer m.v., så er det et oplagt valg, da Venus Serien har lidt bedre polstring end flertallet af senge du kan købe. Latex polstringen sikre at du får den ekstra støtte og komfort som os med svage rygge og hofter har brug for.

Når du køber Venus No. 2 kan du vælge enten at få en Memory Foam topmadras med eller en latex topmadras. Det er begge topmadrasser i høj kvalitet, og hvilken du skal vælge er i høj grad et personligt spørgsmål. Hvis du gerne vil have en topmadras der tilpasser sig efter din krop baseret på din kropsvarme, så er det Memory foam du bør vælge. Det kan dog være ret valg, og latex har nemmere ved at komme af med varme. Hvis du er en varm person, og ofte sveder en del, så vil jeg anbefale at vælge latex topmadrassen i stedet for.

En ting er sikkert. Du vil med denne boxmadras har en god seng i mange år frem!

Du kan købe denne populære enkeltseng LIGE HER

About the Author :

Related News

Leave a reply