Billig boxmadras | Køb den online og spar penge
januar 27, 2015  //  By:   //  Boxmadrasser  //  No Comment box_relax500_single

Er du på jagt efter en billig seng, så er du højst sandsynligt også på jagt efter en boxmadras. Hvis du samtidig gerne vil have den billigste boxmadras muligt, som selvfølgelig samtidig er en ordentlig kvalitet, så er der faktisk ganske gode muligheder for at købe boxmadrassen online. Her i indlægget kommer vi med et par gode råd til hvad du skal kigge efter når du køber boxmadras online, og så kommer vi med et par gode bud på hvilken billig boxmadras du kan købe og stadig sikre at du får en god nattesøvn.

Klik her for at få et overblik over gode boxmadrasser

Boxmadrasserne af en ordentlig kvalitet har to lag fjedre

Der er et par ting du skal være opmærksom på når du vælger seng. Den første er antallet af lag med fjedre. Når du vælger udelukkende at sove på en boxmadras (med en topmadras ovenpå), så er det vigtigt at boxmadrassen har to lag fjedre, for at sikre dig at du får den rette støtte. I modsætning til f.eks. kontinentalsenge som har flere madrasser, og på den måde altid vil have mere et lag fjedre.

Derudover er det godt at være opmærksom på antallet af fjedre. Altså hvor tæt de er på hinanden. Desto flere desto bedre, som en basal regel. Det er også vigtigt at notere sig hvilken polstring der er mellem fjedrene. De fleste vil have polyetherskum mellem fjedrene, hvilket ikke giver ekstra støtte. Hvis du gerne vil have den bedste støtte bør du derimod vælge en der har latex mellem fjedrene. Dette anbefales i høj grad hvis du har lidt problemer med ryggen.

En sidste ting der er værd at notere sig er om den er inddelt i komfortzoner. Det bliver mere  og mere populært at dele madrassen op i zoner, som giver en mere tilpasset støtte til de enkelte dele af kroppen, da fødderne f.eks. ikke kræver samme fasthed som nakken. En god madras har derfor ofte enten 5 eller 7 komfortzoner.

I forhold til valg af fasthed, så bør du vælge medium fasthed hvis du vejer under 80 kilo, og hvis du er derover er det en god ide at vælge den faste version. Hvis du vejer over 100 kilo, er det en god ide samtidig at kigge efter senge som er med multipocket fjedre der giver lidt ekstra fasthed i forhold til de mere traditionelle pocketfjedre.

Vores bud på de bedste og billigste boxmadrasser

Vi lægger ud med den absolut billigste boxmadras vi kan finde som stadig lige klare vores minimumskrav til en god seng, og slutter af med en virkelig god boxmadras som dog stadig har en overraskende lav pris.

Den helt billige boxmadras der giver en god nattesøvn: Relax Boxmadras

box_relax500_singleDette er en ganske fin madras, hvor du får en god liggekomfort. Den er med to lag af fjedre, henholdsvis et lag af bonell fjedre nederst og ovenpå et lag af u-zonede pocketfjedre. Prisen er som sagt lav, og du kan faktisk få en enkeltseng til under 3.000 kr, hvilket er utrolig billigt for en seng som ikke ødelægger din krop. Det anbefales altid at have en topmadras oven på boxmadrassen, og i dette tilfælde følger en ganske god topmadras faktisk med for samme pris.

Du kan finde denne Relax boxmadras her

Den meget populære boxmadras, på grund af høj kvalitet og lav pris: Venus No. 1

box_venus_no2_singleVenus No. 1 giver ekstra høj kvalitet, og det er faktisk et anbefalesværdigt valg af seng, næsten lige meget om dit budget til seng er højt eller lavt, da de fleste bør have råd til boxmadrassen. Dette er da nok også grunden til at den var den mest sælgende boxmadras hos Bedre Nætter i løbet af 2014. En af de ting som er værd at lægge mærke til med Venus No. 1 sengen er at der er latex mellem fjedrene, som sikre en super komfortable søvn, selv hvis ledene er lidt trætte i det, og du har problemer med ryggen. Sengen er produceret i Danmark, og derfor af høj dansk kvalitet.

Du kan finde denne Venus No. 1 boxmadras her

About the Author :

Related News

Leave a reply